Gyermeksebészet -angiológia / Gyermekortopédia

Gyermeksebészet

Gyermeksebészet szakrendelésünkön jó indulatú érdaganatok (hemangiomák) és érfejlődési rendellenességek (érmalformációk) kezelését végezzük.

 

Lézerrel végzett beavatkozások:

Kiemelt kezeléseink közé tartozik a veleszületett érfejlődési rendellenességek (pl. jóindulatú érdaganat) vagy tűzfolt valamint kék angiomák, vénatágulatok lezárására, kezelése. Ezeket az elváltozásokat VascuLight Plus lézerterápiával kezeljük.

A lézerkezelések többségét helyi érzéstelenítéssel, ritkábban altatásban, pár órás bent fekvéssel végezzük.

Fagyasztással végzett beavatkozások:

  • újszülöttek, csecsemők hemangiomái növekedésének leállítása

Az első, térítés ellenében végzett konzultáció során, az orvos megállapítja az elváltozás okát, felállítja a kezelési tervet (lézer vagy fagyasztás) és felvilágosítja Önt a kezelés lehetőségeiről, lefolyásáról, gyógyulási időről, esetleges szövődményekről. Írásos információs anyagot kap, kérdéseket tehet fel problémájával kapcsolatosan. Közösen döntenek a kezelés elindításáról.

Egynapos sebészet keretében a következő beavatkozásokat végezzük: érelváltozások, véna fejlődési rendellenességek, visszértágulatok,lágyéksérv,köldöksérv,herevízsérv,here visszamaradás , fitymaszűkület,V-Y és Z plasztika.

Gyermekortopédia

Gyermekortopédiai megbetegedések közül a gyermekkorban előforduló gerincbetegségek, tartási rendellenességek, lábdeformitások, csípőizületi- és egyéb ízületi problémák felismerésére, szűrésére, konzervatív ellátására, gondozására, gyógyászati segédeszköz felírására is van lehetőség.