Bőrgyógyászat/Lézerterápia/IPL

Időpontfoglalás

A bőrgyógyászati szakrendelésen bőrünk elváltozásainak vizsgálatával és kezelésével foglalkozunk valamint általános bőrgyógyászati megbetegedések (ekzema, psoriasis, dermatitisek) kivizsgálása, kezelése, gondozása folyik.

Bőrünk egészségére és állapotára számos tényező van hatással. Tájékozódással és megelőzéssel ezek egy része kivédhető. Ebben segít betegségmegelőző szűrőprogramunk, ahol rákmegelőző szűrést biztosítunk és felvilágosítást adunk a szolárium használatról és a fényvédelemről.

Kiemelt kezeléseink közé tartozik a veleszületett érfejlődési rendellenességek (pl. jóindulatú érdaganat) vagy tűzfolt felnőttkori kezelése. Ezeket az elváltozásokat VascuLight Plus lézerterápiával kezeljük.

A kezelést végző orvos felvilágosítja Önt a kezelés lehetőségeiről, lefolyásáról, gyógyulási időről, esetleges szövődményekről. Írásos információs anyagot kap, kérdéseket tehet fel problémájával kapcsolatosan. Közösen döntenek a kezelés elindításáról.

A bőr felületén megjelenő értágulatok a bőr saját színétől eltérő árnyalatuk miatt igen komoly esztétikai problémát okozhatnak. A lézerberendezésünk mind a kék, mind a piros színben előtűnő értágulatok megszüntetésére alkalmas.

 

Rendelésünkön végzett egyéb vizsgálatok és kezelések

  • terhesek és gyermekbőrgyógyászat
  • jóindulatú, sebészeti ellátást nem igénylő bőrnövedékek, szemölcsök eltávolítását nagy frekvenciás elektromos készülékkel végezzük.
  • anyajegyet, bőr alatti növedékeket a sebész távolítja el, melyből szövettani vizsgálat készül. A sebészeti beavatkozás időpontját előjegyzés alapján adjuk.
  • hajbetegségek vizsgálata és kezelése
  • egyéb betegségek kezelése: acne, rosacea, perioralis-, seborrhoeas dermatitis, körömgombák, virális, bakteriális betegségek.
  • krónikus bőrbetegségeket kezelése: ekcémák, atopiás dermatitis, csalánkiütések, allergiás bőrbetegségek, pikkelysömör.