Rólunk

fb kelenKórházunk 1999-ben az első magánintézmények között alakult, azzal a célkitűzéssel, hogy elismert szakemberek segítségével, barátságos környezetben, a legmodernebb egészségügyi felszereltség és technológiák alkalmazásával a betegek gyógyulását szolgáljuk.


A két évtizedes működésünk és visszatérő betegeink bizalma bizonyítja, hogy meghatározó szerepet töltünk be a magán egészségügyi szolgáltatók között.

Alapelvünk, hogy minden korosztály számára egyénre szabott, magas színvonalú szakellátást biztosítsunk.

Intézetünkben 15 rendelő helyiség, 2 műtő, 4 egyágyas és 2 kétágyas szoba található. Szobáink felszereltsége – saját fürdőszoba, légkondicionáló, telefon, TV, wifi internet – minden igényt kielégítő környezetet biztosít a műtéten átesett pácienseink számára.

Kórházunkban szakrendelések széles köre és egynapos sebészeti ellátások állnak az Ön rendelkezésére, ahol várólista nélkül, a hagyományos kórházi hangulat helyett egy otthonos, megnyugtató környezet várja a gyógyulni vágyó pácienseket.

A kivizsgálás és gyógyítás mellett szeretnénk felhívni a figyelmet az egészségmegőrzésre, ezért számos betegségmegelőző szűrőprogramot ajánlunk.

Az egynapos sebészeti ellátás keretében sebészeti, ortopédiai, plasztikai sebészeti, gyermeksebészeti és urológiai műtéteket végzünk.
Az ellátáshoz szükséges képalkotó diagnosztika (röntgen, ultrahang) szakképzett asszisztenciával kórházunkban megtalálható.

Cégek, munkáltatók részére ajánljuk a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatást.

A munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény 58.§-a szerint a munkáltató köteles foglalkozás-egészségügyi alapszolgálatot biztosítani a munkaegészségügyi feladatainak ellátása érdekében. Az alapszolgáltatás tartalmát, feladatát kormányrendeletek szabályozzák. E feladatok egyike az orvosi alkalmassági vizsgálat, amely a munkavállalók részére kötelezően előírt. A vizsgálatok költsége a munkáltatót terheli.Kórházunkban a vizsgálatokat az intézeten belül, rövid idő alatt, egyszeri megjelenéssel végezzük.

Szolgáltatásainkról, valamint a rendelési időkről további részletes információt telefonos ügyfélszolgálatunkon kérhet a  + 36 1 205 0 205 telefonszámon.