PAJZSMIRIGY LABORVIZSGÁLATOK

1, PAJZSMIRIGY LABORVIZSGÁLAT ALAP – 6.100 Ft

Meghatározásra kerülnek a pajzsmirigy által termelt hormonok (T3, T4) és a pajzsmirigy hormontermelését szabályozó faktor (TSH) szintje. Így kielégítő képet kaphat a páciens és kezelőorvosa a pajzsmirigy funkcionális állapotáról.

Mikor ajánlott a vizsgálat elvégzése?
Rutin vizsgálat pajzsmirigy rendellenesség gyanúja (nyaki duzzanat, akaratlan fogyás, vagy hízás, intenzív izzadás, menstruációs zavarok, meddőség, hasi panaszok, hangulatzavarok, memória és alvászavarok), vagy diagnózisa (3 havonta ismétlendő) esetén.

Milyen vizsgálatokat a laborcsomag?
TSH (Tireoidea-Stimuláló Hormon), T3 szabad frakció (fT3), T4 szabad frakció (fT4)

Jelentkezés

 

2, PAJZSMIRIGY LABORVIZSGÁLAT PRÉMIUM – 15.500 Ft

Milyen vizsgálatokat a laborcsomag?
TSH (Tireoidea-Stimuláló Hormon), T3 szabad frakció (fT3), T4 szabad frakció (fT4), Anti-TPO (Tireoidea-Peroxidiáz elleni), Thyreoglobilin (TG), Thyreoglobulin elleni AT

 

Mikor várható az eredmény?
Az eredményközlés elektronikusan, illetve EESZT-be való feltöltéssel történik a mintavételt követő 2 munkanapon belül. A laboreredmények megtekintése a kapott e-mailből az időpontfoglaláskor megadott adatok alapján egy automatikusan generált jelszóhoz kötött (erről a leletet tartalmazó e-mailben tájékoztatjuk), az EESZT-ben pedig ügyfélkapun keresztül lehetséges.

Jelentkezés