NŐI TUMORMARKER VIZSGÁLATOK

1, NŐI TUMORMARKER VIZSGÁLAT ALAP – 24.200 Ft

A daganatos betegségek gyakorta tünetszegények, így ezeknél a kórképeknél különösen nagy szerepe van a komplex diagnisztikának. A vérből meghatározható tumormarkerek nagy segítséget jelentenek daganatos betegségek felfedezésénél kiegészítő vizsgálatként, valamint a betegség követésénél akár a gyógyulás után is. Női tumormarker alap vizsgálatunk a nőknél gyakrabban előforduló daganatos betegségek követésénél mérvadó markerek közül a legfontosabbakat tartalmazza.

Mikor ajánlott a vizsgálat elvégzése?
Árulkodó lehet daganat kiújulás gyanújakor, vagy az onkológiai kezelés alatt állapot romlásnál, vagy állapot javulásnál.  A tumormarkerek önmagukban nem alkalmasak szűrővizsgálatként, negatív eredmény nem zárja ki a daganat jelenlétét.

Mit tartalmaz a vizsgálat ?
Laktát-dehidrogenáz (LDH) / AFP (alfa-fetoprotein) / CEA (karcino-embrionális antigén) / ROMA index /
CA 15-3 / CA 125 / HE4

Jelentkezés

 

2, NŐI TUMORMARKER VIZSGÁLAT  PRÉMIUM- 36.600 Ft

Mit tartalmaz a vizsgálat?
Laktát-dehidrogenáz (LDH) / AFP (alfa-fetoprotein) / CEA (karcino-embrionális antigén) / ROMA index /
CA 15-3 / CA 125 / HE4 + HCG, CA 19-9, NSE

 

Mikor várható az eredmény?
Az eredményközlés elektronikusan, illetve EESZT-be való feltöltéssel történik a mintavételt követő 2 munkanapon belül. A laboreredmények megtekintése a kapott e-mailből az időpontfoglaláskor megadott adatok alapján egy automatikusan generált jelszóhoz kötött (erről a leletet tartalmazó e-mailben tájékoztatjuk), az EESZT-ben pedig ügyfélkapun keresztül lehetséges.

Jelentkezés