Allergia és intolerancia vizsgálatok tartalma:
Árpa liszt, Cseresznye, Brokkoli, Mandula, Gliadin/Glutén, Szőlő (fehér/kék), Sárgarépa, Kesudió, Zab liszt, Kivi, Zeller, Kakaóbab, Rozs liszt, Cirtom, Chili, Mogyoró, Tönköly búza, Nektarin,Uborka, Földimogyoró, Búza liszt, Narancs, Torma, Pisztácia, Hajdina liszt, Ananász, Póréhagyma, Szezámmag, Lenmag, Eper, Olajbogyó, Napraforgómag, Kukorica, Görögdinnye, Hagyma, Dió,Köles, Körte, Burgonya, Kókusz, Rizs, Szilva, Vöröskáposzta, Gomba Mix 1., Marha, Grapefruit, Paradicsom, Gomba Mix 2., Csirke, Őszibarack, Fehér répa, Folyami rák, Bárány, Datolya,Cukkini, Lazac, Főtt disznóhús, Bazsalikom, Articsóka, Tonhal, Pulyka, Bors (fekete/fehér), Spárga, Vénusz kagyló, Tehéntej, Fahéj, Spenót, Nagy garnélarák, Tojássárgája, Fokhagyma, Zöldbab, Szardella,Tojásfehérje, Mustármag, Zöldborsó, Kardhal, Kecskesajt, Szerecsendió, Szójabab, Szivárványos pisztráng, Kecsketej, Oregánó, Lencse, Nyelvhal, Juhtej, Petrezsejem, Fehérbab, Tőkehal, Juhsajt, Borsmenta,Saláta, Sörélesztő, Joghurt, Mák, Madársaláta, Pékélesztő, Padlizsán, Rozmaring, Alma, Méz, Cékla, Kakukkfű, Sárgabarack, Kávé, Zöld paprika, Vanília, Banán, Fekete tea