FÉRFI TUMORMARKER VIZSGÁLATOK

1, FÉRFI TUMORMARKER VIZSGÁLAT ALAP – 24.200 Ft

A daganatos betegségek gyakorta tünetszegények, így ezeknél a kórképeknél különösen nagy szerepe van a komplex diagnisztikának. A vérből meghatározható tumormarkerek nagy segítséget jelentenek daganatos betegségek felfedezésénél kiegészítő vizsgálatként, valamint a betegség követésénél akár a gyógyulás után is. Férfii tumormarker alap vizsgálatunk a férfiaknál gyakrabban előforduló daganatos betegségek követésénél mérvadó markerek közül a legfontosabbakat tartalmazza.

Mikor ajánlott a vizsgálat elvégzése?
Árulkodó lehet daganat kiújulás gyanújakor, vagy az onkológiai kezelés alatt állapot romlásnál, vagy állapot javulásnál. A tumormarkerek önmagukban nem alkalmasak szűrővizsgálatként, negatív eredmény nem zárja ki a daganat jelenlétét.

Mit tartalmaz a vizsgálat?

Laktát-dehidrogenáz (LDH) , AFP (alfa-fetoprotein), CEA (karcino-embrionális antigén), PSA (prosztata specifikus antigén), Szabad PSA, CA 125, HE4

Jelentkezés

 

2, FÉRFI TUMORMARKER VIZSGÁLAT PRÉMIUM – 36.600 Ft

Mit tartalmaz a vizsgálat?
Laktát-dehidrogenáz (LDH) , AFP (alfa-fetoprotein), CEA (karcino-embrionális antigén), PSA (prosztata specifikus antigén), Szabad PSA, CA 125, HE4, CA 19-9, NSE , HCG

Mikor várható az eredmény?
Az eredményközlés elektronikusan, illetve EESZT-be való feltöltéssel történik a mintavételt követő 2 munkanapon belül. A laboreredmények megtekintése a kapott e-mailből az időpontfoglaláskor megadott adatok alapján egy automatikusan generált jelszóhoz kötött (erről a leletet tartalmazó e-mailben tájékoztatjuk), az EESZT-ben pedig ügyfélkapun keresztül lehetséges.

Jelentkezés