B-vitamin csomag

B-vitamin csomag

A csomag tartalma:

B1-vitamin – 21 munkanap
B2-vitamin – 21 munkanap
B3-vitamin – 21 munkanap
B5-vitamin – 21 munkanap
B6-vitamin – 21 munkanap
B12-vitamin – 21 munkanap

ÁR: 93.200 Ft

Időpontfoglalás

 

A csomagba tartozó B-vitaminok más-más funkciókért felelősek a szervezetünkben, ezekről a vitaminokról elmondható, hogy testünk anyagcsere folyamataiért, az energiaellátásért, az agy egészségéért, illetve a mentális jólétünkért és a vérképzésért is felelnek.
Az adagolásuk függ az életkortól, nemtől, , az esetleges betegségektől, illetve az életmódtól (pl. ha nem fogyasztunk állati eredetű élelmiszereket, akkor a B-12 vitamin esetében szükséges az étrend-kiegészítővel történő bevitel). Vízben oldódó vitaminok, ezért szervezetünk nem képes tárolni, így szükséges a folyamatos pótlása.

Kinek ajánljuk?
A szervezet nagyobb igénybevételekor (pl. sportolóknak), gyomor-bélrendszeri betegség miatt kialakuló felszívódási zavar esetén, B-vitamin készítmények szedése előtt, illetve a szedés alatt a hatóanyag felszívódás hasznosulás ellenőrzése érdekében.

Miről tájékoztat a vizsgálat?
A vizsgálat megmutatja, hogy az Ön szervezetében a szükséges mennyiséghez (referenciatartományhoz) képest mennyi van jelen az egyes vitaminokból. A csomag vizsgálja B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B12-vitamin-szinteket.

Hogyan készüljön a vizsgálatra?
A vizsgálatok elvégzéséhez nincs szükség semmilyen speciális előkészületre. Amennyiben vitaminkészítményt szed, annak bevételét célszerű a mintavétel/vérvétel utánra időzíteni.