Antioxidáns vitamin csomag

Antioxidáns vitamin csomag

A csomag tartalma:

A-vitamin – 21 munkanap
C-vitamin – 21 munkanap
D-vitamin – 1-3 munkanap
E-vitamin – 21 munkanap

ÁR: 48.500 Ft

Időpontfoglalás

Az antioxidánsok többféle vegyületcsoportot foglalnak magukban: többek között vitaminok, ásványianyagok, karotinoidok, polifenolok, enzimek szerepelnek köztük. Számos antioxidáns a zöldségek, gyümölcsök jellegzetes színének kialakításáért is felel.

Az antioxidánsok feladata a szervezetben vagy a külső környezetben keletkező szabadgyökök elbontása, semlegesítése, ezért hatásosnak bizonyultak olyan egészségi probléma esetén, melyek a szabad gyökök okozta oxidatív károsodásból (oxidatív stressz) erednek, vagy azzal összefüggésben állnak, mint pl. daganatos elváltozások, szív- és érrendszeri betegségek. Az antioxidáns vitaminok lassítják az öregedést, erősítik az immunrendszert és fokozzák az állóképességet.

Az oxidatív stressz káros hatásainak csökkentése érdekében figyeljünk az antioxidánsok megfelelő mennyiségű és minőségű bevitelére, valamint a káros szokások elhagyására (dohányzás, alkoholfogyasztás, stresszes életmód).
Az antioxidáns vitaminok lassítják az öregedést, erősítik az immunrendszert és fokozzák az állóképességet.

Kinek ajánljuk?
Akiknél a felsorolt rizikófaktorok jelen vannak (dohányzás, rendszeres alkoholfogyasztás, stresszes életmód stb.), valamint a vitaminkészítmények szedése előtt, illetve a vitaminpótlás (-kúra) befejezése után, hiszen egyes antioxidáns vitaminok túlszedése nem javasolt.

Miről tájékoztat a vizsgálat?
A vizsgálat megmutatja, hogy az Ön szervezetében a szükséges mennyiséghez (referenciatartományhoz) képest mennyi van jelen az egyes vitaminokból, mely alapján orvosa meghatározhatja az egyes vitaminok ajánlott napi adagját

Hogyan készüljön a vizsgálatra?
A vizsgálatok elvégzéséhez nincs szükség semmilyen speciális előkészületre. Amennyiben vitaminkészítményt szed, annak bevételét célszerű a mintavétel/vérvétel utánra időzíteni.